Μητέρα Άλκη: “Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω”

 Μητέρα Άλκη: “Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω”

“Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια μεγάλη δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω”, τόνισε η μητέρα του Άλκη Καμπανού, Μελίνα Κακουλίδου, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, για τη δολοφονία του παιδιού της και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά την οπαδική επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Φεβρουάριο του 2022.

“Δε θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη, δικαίωση. Υπήρξε έγκλημα και επήλθε τιμωρία”, τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου φοιτητή, Αριστείδης Καμπανός, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της οικογένειάς του από την ημέρα της δολοφονίας του γιου τους έως και την εκδίκαση της υπόθεσης.

“Δε θεωρώ ότι η ποινή ήταν εξοντωτική. Ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος που κάνανε πάνω στον Άλκη και τα υπόλοιπα παιδιά”, τόνισε.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, ανέφερε ότι στη “μαραθώνια” δικαστική διαδικασία η οποία κράτησε αρκετούς μήνες και ήταν σε όλες παρών μαζί με τη σύζυγο και μητέρα του 19χρονου, υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, όπως κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των ιατροδικαστών.

“Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μου. Μαζί με τη σύζυγό μου που μου συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε και αντέξαμε και νομίζω ότι επήλθε η δικαίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου”, σημείωσε ο Αριστείδης Καμπανός.

Σχετικά Άρθρα