Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και του έκλεψαν 150 ευρώ

 Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και του έκλεψαν 150 ευρώ

Η καλή πράξη που θέλησε να κάνει ένας άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης είχε… αρνητικές επιπτώσεις, καθώς εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του προκειμένου να βοηθήσει σε τροχαίο και έπεσε θύμα κλοπής.

Ωστόσο, για καλή του τύχη, περαστικός είδε τον κλέφτη και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου στη λεωφόρο Καζαντζίδη στο Ηράκλειο, όταν ένας 25χρονος ο οποίος κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή έγινε μάρτυρας τροχαίου ατυχήματος και αμέσως σταμάτησε για να βοηθήσει.

Ωστόσο αφήνοντας το αυτοκίνητό του ξεκλείδωτο έδωσε πάτημα σε έναν 43χρονο με καταγωγή από την Αλγερία να αρπάξει από το όχημα 150 ευρώ που βρήκε στο πορτοφόλι του 25χρονου και στη συνέχεια να επιχειρήσει να διαφύγει σα να μη συμβαινει τίποτα.

Λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο όμως, καθώς περαστικός είδε την κλοπή και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο Αλγερινός να επιστρέψει τα χρήματα και λίγο αργότερα να βρεθεί με χειροπέδες, καθώς στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν 1.500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να αιτιολογήσει. Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, βρέθηκε να κατέχει εκτός από διαβατήριο και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας Γαλλικών Αρχών, στο οποίο αναγράφονταν διαφορετικά στοιχεία. Έτσι, στα αδικήματα που περιλαμβάνονται στην σε βάρος του δικογραφία είναι και η χρήση πλαστών εγγράφων.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα