Βόλος: Σάλος με διεθνή αθλητή που σακάτεψε στο ξύλο την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους (εικόνες)

 Βόλος: Σάλος με διεθνή αθλητή που σακάτεψε στο ξύλο την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους (εικόνες)

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη 19 Ιουλίου η δίκη του 34χρονου αθλητή που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους την περασμένη Πέμπτη.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα 10 Ιουλίου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν εμφανίστηκε ο 34χρονος αθλητής ο οποίος, σύμφωνα με έγγραφα που προσκόμισε ο πατέρας του νοσηλεύονταν σε ιδιωτική κλινική με ταχυκαρδία.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη 6 Ιουλίου, όταν η γυναίκα πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της, γνωστού αθλητή, για να πάρει το ανήλικο παιδί τους το οποίο επισκεπτόταν το πατέρα του στο πλαίσιο δικαστικού διακανονισμού μεταξύ των πρώην συζύγων, καθώς την επιμέλεια έχει η μητέρα.

Ο 34χρονος που φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος με τον διακανονισμό άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του την ώρα που έπαιρνε το παιδί για να αποδείξει ότι αυτό αντιδρούσε και επιθυμούσε να παραμείνει με τον ίδιο και όχι να ακολουθήσει τη μητέρα του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η γυναίκα απώθησε τον άνδρα που βιντεοσκοπούσε και εκείνος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη της και να ξεκινήσει αιμορραγία. 

Η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στο διάστημα εκείνο ο νεαρός άνδρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή. Όταν όμως οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Νοσοκομείο τραυματισμένη, συνέλαβαν αυτεπάγγελτα τον άνδρα για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Η περιγραφή της τραυματισμένης γυναίκας

«Πήγα να πάρω το παιδί από τα πεθερικά μου, γιατί η Πέμπτη είναι η ημέρα επικοινωνίας με το παιδί, που έπρεπε να δει τον πατέρα του. Έχω την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και με τις κινήσεις του ήθελε να αποδείξει πως το παιδί δεν ήθελε να έρθει μαζί μου.

Άρχισε να με μαγνητοσκοπεί κρατώντας το παιδί στο ένα χέρι. Όταν του απομάκρυνα το κινητό, αφήνει κάτω το παιδί, με πιάνει από το κεφάλι και με κουτουλάει στη μύτη. Με ισοπέδωσε. Έπεσα κάτω και εκείνος συνέχισε να ασχολείται με το κινητό» δήλωσε η 30χρονη

Σχετικά Άρθρα