Σκάνδαλο στο BBC: Παρουσιαστής φέρεται πως έδινε χρήματα σε ανήλικο για γυμνές φωτογραφίες

 Σκάνδαλο στο BBC: Παρουσιαστής φέρεται πως έδινε χρήματα σε ανήλικο για γυμνές φωτογραφίες

Σεξουαλικό σκάνδαλο και μάλιστα μεγατόνων ξέσπασε στο BBC, καθώς παρουσιαστής του δικτύου της Βρετανίας κατηγορείται ότι έδινε χρήματα σε ανήλικο για να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες του και έστελνε κι εκείνος παρόμοιες φωτογραφίες στο παιδί, ενώ οι δυο τους έκαναν και ροζ βιντεοκλήσεις. Την υπόθεση με το σεξουαλικό σκάνδαλο στο BBC έφερε στο φως η εφημερίδα Sun, που ανέφερε ότι η μητέρα του παιδιού (που πλέον είναι 20 ετών) είχε καταγγείλει στις 19 Μαΐου στο βρετανικό δίκτυο το θέμα με τον παρουσιαστή. Το BBC όμως, φέρεται να μην έκανε το παραμικρό και έτσι η μητέρα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα στην Sun.

Σύμφωνα με την καταγγελία το σεξουαλικό σκάνδαλο ξεκίνησε το 2020 όταν το παιδί ήταν 17 ετών και συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα. Ο παρουσιαστής φέρεται να έδινε ανά τακτά διαστήματα λεφτά στο νεαρό για να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και συνολικά του έστειλε πάνω από 35.000 βρετανικές λίρες.

Διασκέδαζε μετά τις καταγγελίες

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι καταγγελίες δεν κλόνισαν ούτε τον παρουσιαστή που δεν έχει κατονομαστεί ακόμα, ούτε και το BBC. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου και στελέχη του βρετανικού δικτύου φέρονται να διασκέδαζαν, να έτρωγαν και να έπιναν σαμπάνιες σε μια τελετή απονομής βραβείων μετά την υποβολή των καταγγελιών.
Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι δήλωσε στη Mirror: «Ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι κάποιος που αντιμετώπιζε τόσο σοβαρές κατηγορίες ήταν στην εκδήλωση. Αν ο άνθρωπος αυτός είχε επίγνωση του για το βάρος των κατηγοριών, σίγουρα δεν το έδειξε».

«Τον είδα σε φωτογραφία με το μποξεράκι»

Η μητέρα του νεαρού Βρετανού αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun ότι και ο παρουσιαστής έστελνε ροζ φωτογραφίες στο παιδί της και το ανακάλυψε αυτό όταν είδε μια απ’ αυτές στο κινητό του γιου της.

Η μητέρα ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ήταν με τα εσώρουχα στον καναπέ του σπιτιού του και αμέσως αναγνώρισε το πρόσωπό του.

«Τον αναγνώρισα αμέσως. Ήταν σκυμμένος με το μποξεράκι του και… ετοιμαζόταν για το παιδί μου. Ετοιμαζόταν να του δώσει… παράσταση».

Οι βιντεοκλήσεις και το κρακ

Η μητέρα ανέφερε ότι η φωτογραφία ήταν από μια βιντεοκλήση που είχαν κάνει οι δυο τους. «Ήταν μια φωτογραφία από κάποια βιντεοκλήση», τόνισε η μητέρα του παιδιού.
Η Βρετανίδα αποκάλυψε επίσης ότι το παιδί της είχε εθιστεί στο κρακ και τα λεφτά που έπαιρνε από τον παρουσιαστή, τα χρησιμοποιούσε για να αγοράζει το συγκεκριμένο ναρκωτικό.

Κινητοποιήθηκε η κυβέρνηση

Η βρετανική κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνα για το όλο θέμα με το σεξουαλικό σκάνδαλο και μάλιστα όπως ανέφερε ακόμα και το ΒΒC, η υπουργός Πολιτισμού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Αθλητισμού, Λούσι Φρέιζερ θα έχει κατεπείγουσες συνομιλίες με τον γενικό διευθυντή του βρετανικού δικτύου κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Το υπουργείο Πολιτισμού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Αθλητισμού της Βρετανίας εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της μητέρας «βαθιά ανησυχητικούς».

Η άρνηση του Γκάρι Λίνεκερ και άλλων παρουσιαστών

Το ωραίο είναι ότι ήδη πολλοί παρουσιαστές του ΒΒC έσπευσαν να αρνηθούν ότι έχουν σχέση με την υπόθεσή του σεξουαλικού σκανδάλου. Ανάμεσά τους ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, αλλά και οι παρουσιαστές του βρετανικού δικτύου, Ράιαν Κλαρκ και Τζέρεμι Βάιν.

Σχετικά Άρθρα