Ολοκληρώνεται η μεταγραφή της δεκαετίας – Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας

 Ολοκληρώνεται η μεταγραφή της δεκαετίας – Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, διαπραγματεύεται τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει για την επόμενη τριετία τον ηγέτη της νέας ομάδας που χτίζει ο Εργκίν Αταμάν.

Εποχή Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας γκαρντ αποφάσισε να μη φύγει ξανά εκτός συνόρων και ετοιμάζεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό.

Εχθές το βράδυ μάλιστα ο Σλούκας έστειλε πίσω στη Φενερμπαχτσέ τα συμβόλαια, ενημερώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ότι δεν θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο δυναμικό της.

Το βέβαιο είναι ότι ο πρώην «ερυθρόλευκος» έχει πάρει την απόφαση και κλείνει στον Παναθηναϊκό, ικανοποιώντας και τον «ισχυρό άνδρα» της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την προσθήκη του και φαίνεται να έβαλε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτή την ιστορική μεταγραφή.

Σχετικά Άρθρα