Βουλευτής των “Σπαρτιατών” ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη για την “πολύτιμη στήριξη” από το βήμα της Βουλής

 Βουλευτής των “Σπαρτιατών” ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη για την “πολύτιμη στήριξη” από το βήμα της Βουλής

Νέα “ευχαριστώ” για την “πολύτιμη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη” στο κόμμα των Σπαρτιατών ακούστηκαν το Σάββατο (8/7) και μάλιστα από το βήμα της Ελληνικής Βουλής, δια στόματος του βουλευτή των Σπαρτιατών Α’ Αθήνας, Θανάση Χαλκιά. Ο βουλευτής των Σπαρτιατών έσπευσε να κάνει ειδική μνεία στον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη, στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης.

Τη σύνδεση του κόμματος των Σπαρτιατών με το πρώην πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, είχε βέβαια επιβεβαιώσει ήδη από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δημόσια ο επικεφαλής του σχηματισμού “Σπαρτιάτες”, Βασίλης Στίγκας, μόλις συνειδητοποίησε ότι το νέο ακροδεξιό μόρφωμα του οποίου ηγείται κατάφερε να εισέλθει στη Βουλή.

«Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη που αποτέλεσε το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τότε, λόγια που επανέλαβε σήμερα ο βουλευτής των Σπαρτιατών.

Παρά λοιπόν τις προσπάθειες του αρχηγού των Σπαρτιατών να ταχθεί κατά του ναζισμού και του φασισμού και να επιχειρήσει να πείσει από το βήμα της Βουλής πως το κόμμα του εκφράζει “τα ιδεώδη του υγιούς εθνικισμού” και δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη φαίνεται ότι καλά κρατούν και επιβεβαιώνει τους φόβους ότι η οργάνωση αυτή αποτελεί τον “δούρειο ίππο” ώστε να εκπροσωπηθεί ο νεοναζί καταδικασμένος ξανά στην ελληνική Βουλή.

Σχετικά Άρθρα