Καταδικασμένος για δολοφονία 17χρονης ο άνδρας πνίγηκε στη Φθιώτιδα

 Καταδικασμένος για δολοφονία 17χρονης ο άνδρας πνίγηκε στη Φθιώτιδα

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα μετά την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της περιοχής Ράχες Φθιώτιδας, όπου πνίγηκαν δύο άτομα. Ο 50χρονος που έπεσε στο νερό για να σώσει μια γυναίκα, αλλά πνίγηκε μαζί της είχε ένα σκοτεινό μυστικό από τα νεανικά του χρόνια.

Συγκεκριμένα όταν ήταν σε ηλικία 19 ετών, το 1991, είχε βιάσει και στη συνέχεια σκότωσε μια 17χρονη την οποία χτύπησε μέχρι θανάτου με ζαρντινιέρα στο κεφάλι. Η κοπέλα τότε παραθέριζε στην παραλία Ράχων, εκεί όπου ο άνδρας πνίγηκε σήμερα.

Τότε είχε καταδικαστεί σε ισόβια και μετά από 20 χρόνια στις φυλακές ζούσε με τους γονείς του στο σπίτι τους, απομονωμένος από τους συγχωριανούς τους. Όταν άκουσε τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια βούτηξε για να τη σώσει αλλά μάταια. Ίσως με κάποιον τρόπο να ήθελε να εξιλεωθεί για το έγκλημα που είχε κάνει τότε.

Σήμερα όπως ανέφερε και το lamiareport.gr όλα έγιναν γύρω στις 10:30 το πρωί όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε ο 50χρονος έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί.

Στο σημείο έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της πριν δέκα χρόνια σε τροχαίο ενώ πριν τρεις μέρες είχε γίνει γιαγιά.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα