Βελόπουλος: Δεσμευόμαστε ενώπιον θεού ότι θα αγωνιζόμαστε για τα δίκαια των Ελλήνων

 Βελόπουλος: Δεσμευόμαστε ενώπιον θεού ότι θα αγωνιζόμαστε για τα δίκαια των Ελλήνων

«Η Ελληνική Λύση θα είναι η μόνη σοβαρή πολιτική δύναμη στο κοινοβούλιο» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. «Δεσμευόμαστε ενώπιον θεού και ανθρώπων ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του ελληνικού λάου» τόνισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης και επανέλαβε τις προτάσεις του για εξεταστική επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών, το δυστύχημα στα Τέμπη και τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Η Ελληνική Λύση θα ασκήσει αντιπολίτευση είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος «χωρίς προσωπικές ακρότητες ούτε διαμαρτυρίες φραστικές», τονίζοντας πως «εμάς μας ενδιαφέρουν οι Έλληνες, τα σπίτια των Ελλήνων και τα παιδιά των Ελλήνων».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως μόνο η Ελληνική Λύση μπορεί να εκφράσει τον πατριωτικό χώρο που έχει απεμπολήσει η ΝΔ, ενώ χαρακτήρισε ως «copy-paste» των προγραμματικών δηλώσεων του 2019 τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος τόνισε πως ο πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται για την Μακεδονία. «Ούτε ένας υπουργός Μακεδόνας. Αυτή είναι η αγάπη του πρωθυπουργού προς την Βόρεια Ελλάδα» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συμπλήρωσε πως ο πρωθυπουργός «σαν Κρητικός για 5η φορά εγκαινίασε τον ΒΟΑΚ».

Σχετικά Άρθρα