Το beach bar στη Ρόδο αποσύρει τις πλωτές πλατφόρμες

 Το beach bar στη Ρόδο αποσύρει τις πλωτές πλατφόρμες

Οι υπεύθυνοι του beach bar της Ρόδου όπου δημιουργήθηκε σάλος με τον σερβιτόρο «κολυμβητή», ανέφεραν πως πρόκειται να απομακρυνθούν οι κατασκευές που βρίσκονται μέσα στην θάλασσα, έως τις 21 Ιουλίου. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λήγει άλλωστε και η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του μαγαζιού, το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που του έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Όπως εξήγησαν, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.

Παράλληλα, εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο εν λόγω beach bar. Επέμειναν δε ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που φαίνεται στο βίντεο να κουβαλά τον δίσκο μέσα στο νερό, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την εργασία, η οποία του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 5/7, έγινε έλεγχος στην συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.

Σχετικά Άρθρα