Λάρισα: 40χρονη μητέρα βρέφους δίνει μάχη στην εντατική έχοντας διαγνωστεί με στρεπτόκοκκο

 Λάρισα: 40χρονη μητέρα βρέφους δίνει μάχη στην εντατική έχοντας διαγνωστεί με στρεπτόκοκκο

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση μία 40χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται με στρεπτόκοκκο. 

Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr είναι μητέρα ενός βρέφους, εισήχθη την Τρίτη 4 Ιουλίου με σοβαρά συμπτώματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με την κατάστασή της να κρίνεται από τους γιατρούς ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Μάλιστα, λόγω της ιδιαίτερης εξειδίκευσης του απαιτούμενου ιατρικού μηχανήματος που μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τη νοσηλεία της συνδράμουν γιατροί και υγειονομικό προσωπικό από το έτερο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας “Ελευθερία”, η 40χρονη, που δίνει μάχη για τη ζωή της διαγνώστηκε με πυογόνο στρεπτόκοκκο, το πρώτο περιστατικό τη φετινή χρονιά, σημαίνοντας συναγερμό στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι αναγκαία η διερεύνηση των επαφών και η λήψη μέτρων Δημόσιας Υγείας πέραν της συλλογής των επιδημιολογικών δεδομένων για το νόσημα.

Σχετικά Άρθρα