Κωνσταντοπούλου: “Δέχθηκα bullying χθες από την ΝΔ – Και ενόχλησε η Τζώρτζια που είναι κόρη θυρωρών”

 Κωνσταντοπούλου: “Δέχθηκα bullying χθες από την ΝΔ – Και ενόχλησε η Τζώρτζια που είναι κόρη θυρωρών”

Για τα όσα έγιναν χθες  κατά τη διάρκεια της εκλογής του προέδρου της νέας Βουλής, που άξιο αναφοράς είναι ο Κωνσταντίνος Τασούλας με 249 ψήφους, μίλησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αποδοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της τοποθέτησης.

Μιλώντας νωρίτερα, σήμερα, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι «δέχθηκε bullying από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας» χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, την αντίδραση των μελών του κυβερνώντος κόμματος «στημένη».

Τι είπε για τη χθεσινή συνεδρίαση

Υπενθυμίζεται ότι η αποδοκιμασία ξεκίνησε καθώς, όπως είπε η ίδια, δεν της δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για να αναπτύξει τα επιχειρήματά της σχετικά με την μη υπερψήφιση του Προέδρου της Βουλής και των Αντιπροέδρων. «Τέσσερις άνδρες, δύο αρχηγοί κομμάτων και δύο βουλευτές, το έκαναν πριν από μένα και μόνο σε μένα, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, υπήρξε αντίδραση και bullying από την πτέρυγα της ΝΔ. Ήταν στημένη η αντίδραση από την ΝΔ, ενώ ήταν γνωστό ότι θα το κάνω, γιατί το είχα πει στον κ. Τασούλα και μου είπε απαντήσει πως κάτι τέτοιο είναι ευπρόσδεκτο».

Συμπλήρωσε ότι «είμαι η μόνη γυναίκα αρχηγός και βλέπω ότι σε μένα μόνο γίνεται μια ειδική μεταχείριση. Θα απευθυνθώ και στον Πρωθυπουργό και στον Κ. Τασούλα, επειδή θεωρώ πολύ κακό δείγμα αυτό που έγινε από την πτέρυγα της ΝΔ. Διεκδικώ το στοιχείο της Δημοκρατίας, ανοχή και σεβασμό στην διαφορετική θέση και άποψη. Η ΝΔ δεν θέλει την πολυφωνία, γι΄ αυτό και δεν ψήφισε υπέρ της εκλογής Αντιπροέδρου της Βουλής από την Πλεύση Ελευθερίας».

«Ενόχλησε η Τζώρτζια» 

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε και για τη βουλεύτρια τής, Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για τα σχόλια που έκανε για το κόμμα «Σπαρτιάτες» αλλά και για τη σεξιστική επίθεση του Θάνου Τζήμερου.

«Μία νέα βουλευτής που είναι καλλιτέχνης με ευγνωσμένη διαδρομή, που δεν μπορεί με τίποτα να την ταυτίσει κανείς με φασισμό, ναζισμό και Χρυσή Αυγή, στοχοποιήθηκε από έναν εκπρόσωπο φασιστικών νοοτροπιών όπως είναι ο κ. Τζήμερος. Ενόχλησε η Τζώρτζια Κεφαλά που είναι κοντά στους ανένταχτους ανθρώπους, κοντά στους ανθρώπους που μάχονται, κοντά στα κινήματα. Ένας άνθρωπος ανένταχος και απλός πολίτης, κόρη θυρωρών που μεγάλωσε δίπλα στη Βουλή και είπε με συγκίνηση ότι μεγάλωσα και έκανα τα πατίνια μου κοντά στη Βουλή και τώρα εγώ αυτό το απλό παιδί είμαι μέσα στη Βουλή και εκπροσωπώ τη δημοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά Άρθρα