Titan:Η τελευταία φωτογραφία πατέρα και γιου πριν επιβιβαστούν στο OceanGate

 Titan:Η τελευταία φωτογραφία πατέρα και γιου πριν επιβιβαστούν στο OceanGate

Συγκλονίζει η τελευταία φωτογραφία του επιχειρηματία Σαχζάντα Νταγούντ με τον 19χρονο γιο του Σουλεϊμάν λίγα λεπτά πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο βαθυσκάφος Titan το οποίο θα πραγματοποιούσε αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού. Στην φωτογραφία, το δίδυμο πατέρα και γιου φαίνεται να ποζάρει ευτυχισμένο μαζί, με το χέρι του Σουλεϊμάν Νταγούντ να ακουμπά προστατευτικά στον ώμο του 58χρονου πατέρα του. Και οι δύο φορούν ασορτί ανακλαστικά πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη για την καταβύθιση.

Μια άλλη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια Νταγούντ δείχνει τον πατέρα και τον γιο να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά πριν ξεκινήσουν την τελευταία τους τραγική περιπέτεια.

Το Titan, μήκους περίπου 6,5 μέτρων, καταδύθηκε στις 18 Ιουνίου με προορισμό το ναυάγιο του Τιτανικού στον βόρειο Ατλαντικό, και θα έπρεπε να αναδυθεί επτά ώρες αργότερα. Όμως έχασε την επαφή με το πλοίο Polar Prince λιγότερες από δύο ώρες μετά την αναχώρησή του.

Οι πέντε επιβάτες του σκοτώθηκαν από την «καταστροφική ενδόρρηξη» που σημειώθηκε στο Titan, επεσήμανε την Πέμπτη το αμερικανικό λιμενικό. Κάποια συντρίμμια εντοπίστηκαν περίπου 500 μέτρα από το ναυάγιο του Τιτανικού, σε βάθος σχεδόν 4.000 μέτρων.

Σχετικά Άρθρα