Φάμελλος για χωροταξία Βουλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε σε 3 σημεία – Περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα

 Φάμελλος για χωροταξία Βουλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε σε 3 σημεία – Περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα

Μετά την επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής για τη χωροταξία στη Βουλή, σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος, σε νέα δήλωσή του, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για διάσπαση των θέσεών του στη Βουλή, ενώ στάθηκε και στην επιλογή να τοποθετηθούν οι «Σπαρτιάτες» στα έδρανα της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Χθες, με επιστολή μας προς τον Πρόεδρο της Βουλής, καταθέσαμε την οξύτατη διαμαρτυρία μας για την κατανομή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Επιλέχθηκε να διασπαστούν σε τρία σημεία οι θέσεις, τα καθίσματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι που υποβαθμίζει το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επιλέχθηκε επίσης να τοποθετηθεί το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στα έδρανα της Αριστεράς στη Βουλή, κάτι που είναι αναντίστοιχο με την ιστορία της Βουλής, και γενικότερα των Κοινοβουλίων, αλλά και με τον κοινοβουλευτικό κανόνα.

Επισημαίνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, και στον κ. Μητσοτάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προασπίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης τους.

Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλοι και όλες γιατί θέλουμε η ελληνική κοινωνία να εμπιστεύεται τη λειτουργία και το έργο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, να υλοποιήσει τη δέσμευσή του άμεσα και να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Σχετικά Άρθρα