Οι αγώνες των εθνικών ομάδων με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

 Οι αγώνες των εθνικών ομάδων με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ημιτελικοί στο EuroU21, πρεμιέρα για την Εθνική Ομάδα στο EuroU19 και αυλαία στους ομίλους του GoldCup.

Στην τελική ευθεία μπήκε το Euro U21. Αύριο γίνονται οι 2 ημιτελικοί, Ισραήλ-Αγγλία (19:00) στο Μπατούμι και Ισπανία-Ουκρανία (22:00) στο Βουκουρέστι.

Στο Euro U19 ξεκίνησε η τελική φάση στη Μάλτα με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας. Σήμερα, στις 19:00, αντιμετωπίζει την Νορβηγία στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου. Στο άλλο ματς, στις 22:15, παίζουν η Ισλανδία με την Ισπανία.

Στο Gold Cup ολοκληρώνονται οι όμιλοι. Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά οι ΗΠΑ και η Τζαμάικα, από τον 1ο όμιλο, το Μεξικό και το Κατάρ από τον 2ο. Τα ξημερώματα της Τετάρτης γίνονται τα παιχνίδια του 3ου ομίλου, Κόστα Ρίκα-Μαρτινίκα και Παναμάς-Ελ Σαλβαδόρ και του 4ου ομίλου, Γουαδελούπη-Γουατεμάλα και Καναδάς- Kούβα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στο Euro U21, το Euro U19 και το Gold Cup.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές, που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό.

Ντομινίκ Τιέμ-Στέφανος Τσιτσιπάς με «Slam Back»* από το Πάμε Στοίχημα

Στο τένις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Wimbledon. Σήμερα δίνουν τους πρώτους αγώνες τους στο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντομινίκ Τιέμ και η Μαρία Σάκκαρη με την Μάρτα Κοστιούκ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τη διάρκεια των αγώνων, τους συνολικούς άσους, τα συνολικά διπλά λάθη και το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς των αντιπάλων.

Για τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τιέμ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Slam Back»*.

Έως 100.000 ευρώ την ημέρα στο FREEWIN του ΟΠΑΠ

Το νέο δωρεάν FREEWIN**, που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα, είναι γεγονός. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα!

Σχετικά Άρθρα