Λεβέντες από την Κρήτη προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο με tire up

 Λεβέντες από την Κρήτη προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο με tire up

Έναν απάνθρωπο τρόπο επέλεξαν για να «στειρώσουν» έναν σκύλο στην Κρήτη. Είχαν δέσει τα γεννητικά όργανα του ζώου με πλαστική ασφάλεια δεσίματος, προκαλώντας του, όπως είναι λογικό, αφόρητους πόνους.

Ο σκύλος οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο από πολίτες που τον βρήκαν στον δρόμο και υπέθεσαν ότι είχε υποστεί δηλητηρίαση. Την ιστορία αποκάλυψε ένας κτηνίατρος από το Ηράκλειο, ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο σκυλί.

Ο κτηνίατρος, δημοσιεύοντας σκληρές εικόνες, , αναφέρει: «πάνω που λες τα ’χω δει όλα σε αυτή τη δουλειά έρχονται και καλύτερα ακόμα. Το πρωί μου προσκόμισαν σκυλάκι το οποίο βρήκαν αδέσποτο με υποψία δηλητηρίασης. Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης συνειδητοποίησα ότι το σκυλί έφερε ένα tire up ξεχασμένο από παλιά το πιθανότερο και διαπυημένο φυσικά».

«Διότι κάποιος σκέφτηκε “εγώ μπρε θα τον εμουνουχίσω τον κούλουκα απού κατέχω”. Δυστυχώς δεν έχει αριθμό μικροτσίπ έχω όμως φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύω. Επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο», σημειώνει ο κτηνίατρος στην ανάρτησή του.

Σχετικά Άρθρα