Κεφαλά: Δεν υποστηρίζω τους “Σπαρτιάτες” – Ψευδής ο λογαριασμός που μου έστελνε μηνύματα ως Τζήμερος – Μην με παίρνουν τηλέφωνο το κανάλια

 Κεφαλά: Δεν υποστηρίζω τους “Σπαρτιάτες” – Ψευδής ο λογαριασμός που μου έστελνε μηνύματα ως Τζήμερος – Μην με παίρνουν τηλέφωνο το κανάλια

Με ανάρτησή της η βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά αναφέρει πως ήταν fake o λογαριασμός του Θάνου Τζήμερου που επικοινώνησε μαζί της και παράλληλα ζητά από τα κανάλια να μην επικοινωνούν μαζί της. Νωρίτερα, είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στην οποία τόνιζε πως δεν υποστηρίζει τους Σπαρτιάτες με αφορμή δηλώσεις της οι οποίες θεωρεί ότι παρερμηνεύτηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα.

Γράφει σχετικά

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθεσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πως θα μπορούσα αλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση,φύση, αποψη,είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσαπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοι;Μαθαινουν 3 λεξεις Ελληνικα και μετα ειναι απογονοι του Λεωνιδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ησυχοι που διαφοροποιησατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμο. Έτσι θα νικηθει.

Κύριε Λιαγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας.

«Επίσης να ενημερωσω πως ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν θανος Τζημερος ήταν ψευδής! Ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου ο πραγματικός.

Αυτά και τελειώνω αυτόν το χορό παραπληροφορησης εδώ! Παρακαλώ τα κανάλια να μην με παίρνουν τηλέφωνο!»

Σχετικά Άρθρα