Βελόπουλος: Κατέθεσε πρόταση για 5 εξεταστικές επιτροπές – Μεταξύ αυτών εμβόλια, Τέμπη και συμφωνία των Πρεσπών

 Βελόπουλος: Κατέθεσε πρόταση για 5 εξεταστικές επιτροπές – Μεταξύ αυτών εμβόλια, Τέμπη και συμφωνία των Πρεσπών

Πέντε προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατέθεσε το απόγευμα της Τρίτης (4/7) στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο, σε μια προσπάθεια να εκφράσει τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, η Ελληνική Λύση κατέθεσε προτάσεις για:

  1. Τη διακρίβωση της ζημιάς που επέφερε στο ελληνικό Δημόσιο η διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την απόδοση ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
  2. Τη διερεύνηση των επιπλοκών, θανάτων και διαφόρων ασθενειών που προκάλεσε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες το εμβόλιο mRNA και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.
  3. Τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων και μη για το μαζικό έγκλημα στο Μάτι.
  4. Τη διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες υπεγράφη η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, και του καταλογισμού ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς και την ανάδειξη των λόγων αυτοδίκαιης ακυρότητας της Συμφωνίας.
  5. Τη διερεύνηση των συνθηκών του μαζικού εγκλήματος των Τεμπών και τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών σε μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«ΡΑΓΔΑΊΕΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΧΏΡΟ! ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΛΊΓΗ ΏΡΑ ΟΙ ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΏΝ ΕΠΙΤΡΟΠΏΝ ΓΙΑ ΠΡΈΣΠΕΣ, ΤΈΜΠΗ, ΜΆΤΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΚΛΠ, ΤΏΡΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΆΨΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΙ ΤΟ ΜΈΓΑΡΟ ΜΑΞΊΜΟΥ! ΈΤΣΙ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΠΟΥ ΕΝΏ ΔΕΝ ΨΉΦΙΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΟΥΝ! ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΕΘΝΙΚΌ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΪΚΌ ΚΌΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟ… ΕΊΝΑΙ!».

Σχετικά Άρθρα