Μπακογιάννης: Το λάθος με τον Μεγάλο Περίπατο ήταν επικοινωνιακό

 Μπακογιάννης: Το λάθος με τον Μεγάλο Περίπατο ήταν επικοινωνιακό

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον «Μεγάλο Περίπατο», το έργο ανάπλασης της Πανεπιστημίου. Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έκανε κάτι διαφορετικό γυρνώντας τον χρόνο πίσω, αναφέρθηκε στον «Μεγάλο Περίπατο» σημειώνοντας ότι το πρώτο λάθος που έκανε ήταν επικοινωνιακό καθώς η ανάπλαση της Πανεπιστημίου δεν ταίριαζε με την αναφορά σε «περίπατο».

Ειδικότερα είπε: « η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι το είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τί είναι. Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια.

Να μπορέσει, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός».

Το δεύτερο λάθος κατά τον ίδιο ήταν οι μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνοντας «άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου νάναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα