Γεροβασίλη: “Να ταιριάξουμε το μπόι με τον ίσκιο μετά την παραίτηση Τσίπρα” – Γιατί δεν ανέλαβε την προεδρία της ΚΟ

 Γεροβασίλη: “Να ταιριάξουμε το μπόι με τον ίσκιο μετά την παραίτηση Τσίπρα” – Γιατί δεν ανέλαβε την προεδρία της ΚΟ

«Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη προσερχόμενη στη Βουλή για την ορκωμοσία.

«Θα είναι μια σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία του Κοινοβουλίου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο» σημείωσε η κυρία Γεροβασίλη.

Σχετικά με την άρνησή της να αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει με την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση από όλες τις θέσειςΑπαιτείται συνοχή».«Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα» σημείωσε και πρόσθεσε:  «Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο».

Σχετικά Άρθρα