Αμερική: Έκανε SUP όταν ξαφνικά κατάλαβε πως την ακολουθούσε καρχαρίας – Η ψύχραιμη αντίδρασή της

 Αμερική: Έκανε SUP όταν ξαφνικά κατάλαβε πως την ακολουθούσε καρχαρίας – Η ψύχραιμη αντίδρασή της

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων SUP στην Φλόριντα των ΗΠΑ, ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας βάρους 500 κιλών ακολουθούσε την αθλήτρια Μάλεα Τρίμπλε για αρκετή ώρα με την ίδια να δείχνει τεράστια ψυχραιμία όταν την πληροφόρησαν, φτάνοντας με ασφάλεια στη βάρκα.

“Αρχικά ένιωσα μερικά χτυπήματα στο κάτω μέρος της σανίδας μου, αλλά δεν έδωσα σημασία, νομίζοντας ότι μάζεψα μερικά φύκια στο πτερύγιο μου”, είπε η Τριμπλ στο Fox 35.

Ο σύζυγος της Τριμπλε, Ρικ, ήταν ο πρώτος που είδε τον καρχαρία και κατάφερε να την προειδοποιήσει χωρίς όμως να την τρομάξει και την οδήγησε μακριά από τον καρχαρία. Εκείνος φάνηκε πως την πλησίασε “φιλικά”, καθώς δεν έκανε κάποια απότομη κίνηση εναντίον της. Η ίδια παραδέχεται ότι εκείνη την ώρα δεν είχε προσέξει πόσο μεγάλος είναι ο καρχαρίας, το συνειδητοποίησε αργότερα όταν είδε το βίντεο.

“Σε ένα σημείο του βίντεο, είναι εντελώς κάτω από τη σανίδα μου. Παρατήρησα επίσης πόσο γρήγορες και κομψές ήταν οι κινήσεις. Ο καρχαρίας φαινόταν απλώς περίεργος για το τι είχε στο σπίτι του. Ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσα να είμαι τόσο ήρεμη. Είναι τρελό να τα σκέφτομαι όλα αυτά μετά το περιστατικό”, τόνισε η αθλήτρια.

Σχετικά Άρθρα