Βίτσας: Ταχύτητα στις διαδικασίες – Για να κερδίσεις τους κεντρώους χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις

 Βίτσας: Ταχύτητα στις διαδικασίες – Για να κερδίσεις τους κεντρώους χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις

Ο Δημήτρης Βίτσας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS για τις εξελίξεις του κόμματος. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατέθεσε την εκτίμηση του για το πώς θα πρέπει να κινηθούν τα «νήματα» στην αξιωματική αντιπολίτευση στο ζήτημα εκλογής του προέδρου από εδώ και πέρα.

«Η ταχύτητα και η γρηγοράδα – χωρίς προχειρότητα – θα πρέπει να επικρατήσει, ακόμα και μέσα στον Ιουλίου. Έχουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να το καταφέρουμε και φαντάζομαι ότι ο κομματικός λαός, τα μέλη μας, θα ανταποκριθούν», σημείωσε αρχικά.και

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ο κ. Βίτσας: «Θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία τώρα και αυτή θα θέσει όλο το συνολικό πρόγραμμα μέχρι και την εκλογή των ανώτερων οργάνων και την σύγκληση του έκτακτου συνεδρίου».

«Για να κερδίσεις του κεντρώους (ψηφοφόρους), χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις και αριστερές λύσεις, διαφορετικά προσανατολίζεις τον κόσμο σε άλλα κόμματα. Ένα παράδειγμα της αριστερής σκέψης είναι η κρατικοποίηση της ΔΕΗ», επεξήγησε ο κ. Βίτσας.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Όλα τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία υποψηφιότητα από κανέναν».

Σχετικά Άρθρα