Ακρίτα για Τσίπρα: Θα είναι στα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν συνταξιοδοτείται

 Ακρίτα για Τσίπρα: Θα είναι στα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν συνταξιοδοτείται

Προσωρινή χαρακτήρισε την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα. Ειδικότερα, μιλώντας στο Action 24, η κα. Ακρίτα αναφέρθηκε στο διάγγελμα του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάππειο, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας δεν χρησιμοποίησε τη λέξη παραίτηση, τονίζοντας ότι θα έχει την εποπτεία του κόμματος.

«Είπε παραμερίζω για να μπει το νέο κύμα. Δεν φεύγει, δεν πάει σπίτι του, όπως θα ήθελαν μερικοί. Θα είναι στα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει εποπτεία, δεν συνταξιοδοτείται», τόνισε η ίδια.

«Είναι μια ανάσα που χρειάζεται να πάρει»

Μάλιστα, η κα. Ακρίτα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η εν λόγω αποχώρηση του επικεφαλής της Κουμουνδούρου να είναι μια ανάσα που χρειάζεται να πάρει μετά «από μια εξοντωτική διπλή αναμέτρηση μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει στα επόμενα βήματά του».

Παράλληλα, έκανε έκκληση για ψυχραιμία. «Μην παθαίνουμε υστερία, όλα θα γίνουν στην ώρα τους σε άμεσο χρόνο».

Η ίδια τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει ο κ. Τσίπρας. «Σε προσωπικό επίπεδο όταν δεν θέλεις κάτι να γίνει, δεν το περιμένεις. Θα ήθελα να παραμείνει. Θεωρώ γενναία και δυναμική την απόφασή του».

Για τον νέο ρόλο του πρώην Προέδρου εντός του κόμματος, η κα. Ακρίτα ανέφερε ότι «όταν έχουμε καινούργιο αρχηγό, μπορεί να είναι δίπλα του. Υπάρχουν ρόλοι εξαιρετικά τιμητικοί και ουσιαστικοί που θα μπορούσε να επιλέξει».

Σχετικά Άρθρα