Χαλάνδρι: Συνελήφθη 47χρονος με 21 κιλά κοκαΐνης

 Χαλάνδρι: Συνελήφθη 47χρονος  με 21 κιλά κοκαΐνης

Eνας 47χρονος, αλβανικής καταγωγής συνελήφθη στο Χαλάνδρι για διακίνηση 21 κιλών κοκαΐνης, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.Ο 47χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο «έχτιζε» το προφίλ του οικογενειάρχη. Μάλιστα, οι μυστικοί αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που τον παρακολουθούσαν τον έβλεπαν να πηγαίνει για μπάνιο με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Οι κινήσεις του δεν πρόδιδαν ότι πρόκειται για κάποιον που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν μιλώντας στο iEidiseis ότι ο 47χρονος ανέβηκε «αθόρυβα» στην ιεραρχία των κυκλωμάτων ναρκωτικών. Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος δήλωσε ότι εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε πάντως από τους αστυνομικούς.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε χθες Τετάρτη στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει ο 47χρονος. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εντοπίστηκε με μία νάιλον συσκευασία με 500 γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία προμηθεύτηκε λίγα λεπτά πριν τη σύλληψή του από τον 47χρονο.

Σχετικά Άρθρα