Κόπα Λιμπερταδόρες με προσφορά για όλους* από το Pamestoixima.gr

 Κόπα Λιμπερταδόρες με προσφορά για όλους* από το Pamestoixima.gr

Ολοκληρώνονται οι όμιλοι με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Πέφτει σήμερα η αυλαία στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 παιχνίδια στον 3ο και τον 6ο όμιλο.

Η Μπολιβάρ και η Παλμέιρας προηγούνται στον 3ο όμιλο με 12 βαθμούς. Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τη φάση των «16» και διεκδικούν την 1η θέση στον όμιλο. Η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και η Σέρο Πορτένιο έχουν από 3 βαθμούς και δίνουν μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην τελευταία αγωνιστική παίζουν, στις 03:00, η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ με τη Σέρο Πορτένιο και η Παλμέιρας με την Μπολιβάρ.

Προσφορά για όλους* από το Pamestoixima.gr για το Κόπα Λιμπερταδόρες

Στον 6ο όμιλο η Μπόκα Τζούνιορς προηγείται με 10 βαθμούς, έχει πάρει την πρόκριση και θέλει να εξασφαλίσει την 1η θέση. Οι άλλες 3 ομάδες, η Ντεπόρτες Περέιρα με 7 βαθμούς, η Μονάγκας με 5 και η Κόλο Κόλο επίσης με 5, διεκδικούν το 2ο εισιτήριο για τη φάση των «16» του Λιμπερταδόρες.

Στο φινάλε, απόψε στις 01:00, η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Μονάγκας ενώ καθοριστικής σημασίας είναι το παιχνίδι Κόλο Κόλο-Ντεπόρτες Περέιρα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο και πιο απλό

Το σημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και δυνατές αναμετρήσεις από το Κόπα Σουνταμερικάνα και το CONCACAF Γκολντ Καπ με πλήθος επιλογών από το Pamestoixima.gr, καθώς και η δυνατότητα του Bet Builder και των συνδυαστικών επιλογών.

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Σχετικά Άρθρα