Ψυρρή/Βιασμός 17χρονου: Το εύρημα στο κινητό του 50χρονου που “έδεσε” την υπόθεση

 Ψυρρή/Βιασμός 17χρονου: Το εύρημα στο κινητό του 50χρονου που “έδεσε” την υπόθεση

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 50χρονος φερόμενος ως παιδοβιαστής του Ψυρρή μετά την απολογία του την ώρα που οι Αρχές «σκανάρουν» τις ηλεκτρονικές συσκευές του αναζητώντας στοιχεία για τη νοσηρή του δράση. Οι καταθέσεις τόσο του 17χρονου, ο οποίος τον υπέδειξε ως το άτομο που από το 2020 ασελγούσε σε βάρος του και τον βίαζε κατ΄ εξακολούθηση δίνοντάς του διεγερτικά χάπια, όσο και της 48χρονης μητέρας του κινητοποίησαν τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας που την περασμένη Τετάρτη πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα εύρημα στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως όλα έγιναν με τη θέληση του ανήλικου αλλά το στοιχείο που εντόπισαν οι Αστυνομικοί στη συσκευή του καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του περί δήθεν συναίνεσης του θύματος.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως ο 50χρονος πέφτει σε αντιφάσεις και λέει ψέματα ότι ζήτησε τη συναίνεση του ανήλικου προτού εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του στον έφηβο.

Παράλληλα, από τα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον 17χρονο προκύπτει ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε αποπλανήσει το παιδί από τα 13 του χρόνια και προσπαθούσε να το παρασύρει στο διαμέρισμά της οδού Λεπενιώτου.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάσχεσαν από το σπίτι στου Ψυρρή 14 σκληρούς δίσκους οι οποίοι έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι Αρχές εκτιμούν πως στα ψηφιακά αρχεία του κινητού του 50χρονου αλλά και στους σκληρούς δίσκους υπάρχουν τα βίντεο που τραβούσε κάθε φορά που βίαζε το παιδί.

Δεν αποκλείουν, όμως, να υπάρχει και υλικό που διοχέτευσε ο ίδιος σε ιστότοπους παιδικής πορνογραφίας ή ψηφιακά «ίχνη» από ζωντανή μετάδοση των βιασμών του 17χρονου.

Σχετικά Άρθρα