Δημητρακόπουλος: Σε διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης Καϊλή- Τζόρτζι

 Δημητρακόπουλος: Σε διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης Καϊλή- Τζόρτζι

«Είμαστε στη διαδικασία της λύσης του συμφώνου συμβίωσης», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι ότι τους ενώνει το παιδί τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και την ευρωβουλευτή.

«Έχουμε κάνει ήδη προσφυγή στο εφετείο των Βρυξελλών, που συζητηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Θα τεθεί αν η έρευνα είναι δίκαιη ή είναι μεροληπτική και πρέπει να ακυρωθεί», δήλωσε ο δικηγόρος.

«Αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση της αμεροληψίας του ανακριτή Μισέλ Κλεζ. Γιατί όταν ο γιος του έχει συνεταιρισμό με τον γιο της Μαρία Αρένα, που ήταν η υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη μετά τον Παντσέρι…», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος στον Βέλγο ανακριτή που παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ο δικηγόρος συμπλήρωσε ότι η έρευνα «στόχευσε» στην Εύα Καϊλή και «δεν άγγιξαν καθόλου» την Μαρία Αρένα, ενώ είχε «πολύ στενή επαφή» με τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.

Τέλος, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση που επιτρέπει στην Εύα Καϊλή να κυκλοφορεί ελεύθερη στη ζώνη Σένγκεν. «Αυτή είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Θα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, αν το θέλει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις της, έχει πει ότι θα γυρίσει όταν θα αθωωθεί. Προς το παρόν θα ασκεί τα καθήκοντά της στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού.

Σχετικά Άρθρα