ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Προσθήκες κολλητών και μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

 ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Προσθήκες κολλητών και μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Για «προσθήκες κολλητών και φίλων αλλά και μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το νέο υπουργικό σχήμα που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. «Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης υπόσχονταν ριζικές αλλαγές στην νέα του κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, όμως, που ανακοίνωσε σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ συγκρότησε ένα από τα πιο «ογκώδη κυβερνητικά σχήματα της μεταπολίτευσης με 63 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, προκειμένου να τους βολέψει όλους».

«Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης υπόσχονταν ριζικές αλλαγές στην νέα του κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, όμως, που ανακοίνωσε σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του.

Συγκρότησε ένα από τα πιο ογκώδη κυβερνητικά σχήματα της μεταπολίτευσης με 63 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, προκειμένου να τους βολέψει όλους.

Το «νέο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι οι προσθήκες κολλητών και φίλων και οι μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εξαργύρωσαν την πολυετή υπηρεσία τους στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.

Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή.

Σχετικά Άρθρα