Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικη με οξεία μέθη – Ξυλοδαρμός και 4 συλλήψεις μετά το περιστατικό

 Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικη με οξεία μέθη – Ξυλοδαρμός και 4 συλλήψεις μετά το περιστατικό

Με αφορμή τη διακομιδή μίας 17χρονης στο νοσοκομείο, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, στη σύλληψη πέντε ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο. Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι, η ανήλικη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή, σε κατάσταση οξείας μέθης. Η κοπέλα φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε οικισμό κοντά στο Ρέθυμνο, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Ο αδερφός της θέλησε να ζητήσει τον λόγο

Ο 23χρονος αδερφός της κοπέλας θέλησε να αναζητήσει τους λόγους που η ανήλικη κατέληξε στο νοσοκομείο. Μαζί με ακόμα 3 άνδρες, ηλικίας 20, 31 και 32 ετών, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, εντόπισαν σε επαρχιακό δρόμο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο κατανάλωσε το αλκοόλ η νεαρή. Οι τρεις από τους τέσσερις, όπως αναφέρεται, έβαλαν σε αυτοκίνητο τον 39χρονο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τις διωκτικές αρχές, που συνέλαβαν τόσο τους τρεις που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον 39χρονο, όσο και τον τέταρτο της παρέας, τον 32χρονο για τον οποίο καταγγέλλεται ότι κρατούσε πιστόλι, που ωστόσο δεν βρέθηκε πάνω του, αλλά προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι πετάχτηκε.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος που ξυλοκοπήθηκε πήγε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και αυτός με την κατηγορία της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όλοι οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η 17χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Σχετικά Άρθρα