Κασελλάκης: Μήνυμα κατά της ομοφοβίας και αντιπαράθεση με τον Σαράκη της Ελληνικής Λύσης (vid)

 Κασελλάκης: Μήνυμα κατά της ομοφοβίας και αντιπαράθεση με τον Σαράκη της Ελληνικής Λύσης (vid)

Ένα μήνυμα ζωής έδωσε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας στον αέρα του One με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλο Σαράκη. Ο εν λόγω βουλευτής κρατούσε μία φωτογραφία από αφίσα που έδειχνε ένα ζευγάρι gay ανδρών και το παιδί τους και τόνιζε ότι “αυτό δεν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο για την ελληνική οικογένεια”.

Ο Κ. Κασσελάκης, φυσιολογικά, αντέδρασε. Αφού τόνισε τον βουλευτή αν η συγκεκριμένη εικόνα του δημιουργεί πρόβλημα ή αν τον ενοχλεί, υπογράμμισε από τη δική του πλευρά ότι σ’ ένα τέτοιο θέμα δεν μπορούν να υπάρχουν “απόψεις”. “Πρόκειται για τη ζωή μου”, όπως επεσήμανε.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε με το κοινό και την ιστορία ενός ζευγαριού gay γυναικών με παιδί. Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί θα πεθάνει τους επόμενους μήνες και ο νόμος δεν επιτρέπει στο παιδί να μείνει με την σύντροφό της, καθώς ο νόμος δεν την αναγνωρίζει ως γονέα. Έτσι το παιδί θα αναγκαστεί να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά του.

Ο κ. Κασσελάκης συνόδευσε τη σχετική του ανάρτηση στο twitter με το παρακάτω μήνυμα: “Κάθε ΛΟΑΤΚΙ, κάθε AMEA, κάθε ευάλωτος, περιθωριοποιημένος ή πρόσφυγας, που από χθες ανησυχεί ή/και φοβάται από την άνοδο της Ακροδεξιάς και τις θέσεις που θέλει να επιβάλει (μια μικρή γεύση στο video), πρέπει να γνωρίζει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συλλογικά όσο κι εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε ΕΔΩ για να παλεύουμε για το δικαίωμά του στην προσωπική ευτυχία!”.

Σχετικά Άρθρα