Τσανακλίδου για Τσίπρα: Θέλω να πω ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που έκανε

 Τσανακλίδου για Τσίπρα: Θέλω να πω ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που έκανε

«Ο κόσμος που μέσα από το δόγμα του σοκ και του φόβου ψήφισε Μητσοτάκη θα καταλάβει σύντομα πόσο μεγάλο λάθος έκανε», είπε σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου και πρόσθεσε: «Τιμώρησαν τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο πρωθυπουργό και τη μόνη κυβέρνηση που δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Θέλω να πω ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα για τον τεράστιο αγώνα που έκανε».

Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και δήλωσε «θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με όλη μου την καρδιά για την ανθρωπιά που έχουμε ανάγκη».

«Έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι και να μην επιτρέψουμε στην κοινωνική σήψη να απλωθεί», υπογράμμισε η Τάνια Τσανακλίδου και συνέχισε: «Να μην επιτρέψουμε να σαπίσει κι ο εαυτός μας. Όπως υπέροχα το διατύπωσε ο Βαμβακάρης: Βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι».

Καταλήγοντας, δήλωσε: «με διέλυσε συναισθηματικά ότι το πάγιο αίτημα της Αριστεράς για απλή αναλογική, τορπιλίστηκε από κόμματα του αριστερού χώρου. Και δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Δημήτρη Κουτσούμπα ότι μετά από τέτοια τετραετία της Δεξιάς, είπε ότι η χειρότερη κυβέρνηση ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπιαστικό».

Σχετικά Άρθρα