Κωνσταντοπούλου: Εγώ κάνω για 100 βουλευτές

 Κωνσταντοπούλου: Εγώ κάνω για 100 βουλευτές

«Αντέξαμε απέναντι σε μία πρωτοφανή επίθεση, υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να βρίσκεται στη Βουλή, η Βουλή να έχει ζωή και να έχει μέσα τους πολίτες», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μέσα στη Βουλή η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα. 

«Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και εάν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντικυβερνητική, καταχρηστική πρωτοβουλία. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι στη Βουλή πρέπει να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και θα είμαι η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή. Οι πολίτες αποφάσισαν. 

Θα κάνουμε αντιπολίτευση που δεν θα κάνει κανένας άλλος, είπε, προσθέτοντας ότι θα έχει συμμάχους τους πολίτες που θα τους φέρνει μέσα στη Βουλή, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, με κάθε ευκαιρία. Και ό,τι λέμε το κάνουμε. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι η απαρχή, θα έχουν πραγματικά οι πολίτες να δουν μια αντιπολίτευση που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή, θα έχουν οι πολίτες που δίστασαν και δεν μας εμπιστεύτηκαν να μας εμπιστευτούν. Εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση».

Επίσης, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, οι άνθρωποι που έδωσαν μαζί τη μάχη, «χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς δυνάμεις, αλλά με μεγάλη αγάπη, με την οποία θα φτιάξουμε τη χώρα μας και θα αλλάξουμε τον κόσμο». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεισε την ομιλία της κάνοντας το χέρι της γροθιά και στη συνέχεια σχηματίζοντας μια καρδιά.

Σχετικά Άρθρα