Σίσσυ Χρηστίδου: Υποδείξεις στον ΑΝΤ1 για τον Λιάγκα

 Σίσσυ Χρηστίδου: Υποδείξεις στον ΑΝΤ1 για τον Λιάγκα

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τα όσα ακούγονται γύρω από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα  στον ΑΝΤ1, αλλά και τις παρουσιάστριες που πέρασαν από το πλευρό του.

«Λέω την άποψή μου και όποιος θέλει την ακούει ή την απορρίπτει. Αν είσαι κανάλι λες “θέλω γυναικείο πρωινό” και παίρνεις έναν άνθρωπος που θέλει να το κάνει ή λες “θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα” και κάνω μία εκπομπή πάνω του», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αυτό το πράγμα, αφού δύο παρουσιάστριες και τρεις αν βάλουμε μέσα και τη Φαίη Σκορδά, φύγανε από αυτό το project, δεν ξέρω, μου κάνει εντύπωση γιατί επιμένουν και τον πιέζουν να παρουσιάσει μια τέτοια εκπομπή», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το παρασκήνιο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη Μελά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτό που συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας λέει: “εγώ δεν θέλω εμπορικά”, γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μια εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο;» είπε στον αέρα του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικά Άρθρα