Συνάντηση Τσίπρα με τον φοιτητή που είχε πέσει από το παράθυρο του ΑΠΘ (vid)

 Συνάντηση Τσίπρα με τον φοιτητή που είχε πέσει από το παράθυρο του ΑΠΘ (vid)

Ένα διαφορετικό τετ α τετ είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν ξεκινήσει την κεντρική του ομιλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον 19χρονο φοιτητή ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο έπεσε από το πρεβάζι του παραθύρου του ΑΠΘ εν ώρα μαθήματος.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την χαρά του ότι είναι καλά, είχε έναν θερμό χαιρετισμό μαζί του και του είπε «χαίρομαι που είσαι καλά». Στο πλευρό του φοιτητή και η μητέρα του παιδιού η οποία συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι o 19χρονος έπεσε από το πρεβάζι του παραθύρου της τάξης και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Για το συμβάν είχε μιλήσει η καθηγήτρια του παιδιού σημειώνοντας ότι «το μάθημα δεν είχε ξεκινήσει ακόμη, τη στιγμή που έγινε το περιστατικό. Εκείνη την ώρα έμπαινα στην αίθουσα όμως για να είμαι ειλικρινής, τώρα που η πανδημία έχει τελειώσει τα παιδιά δείχνουν έναν ιδιαίτερο ζήλο και καλά κάνουν, προσέρχονται μαζικά στα μαθήματα. Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ κόσμο, όμως αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Πάντα ήταν κατάμεστες οι αίθουσες διδασκαλίας, ωστόσο το κτιριακό πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη είναι επίσης γνωστό και μεγάλο».

Σχετικά Άρθρα