Γαλλία: Ανακάλυψε ότι τη νάρκωνε ο σύζυγός της για να τη βιάσουν τουλάχιστον 83 άγνωστοι

 Γαλλία: Ανακάλυψε ότι τη νάρκωνε ο σύζυγός της για να τη βιάσουν τουλάχιστον 83 άγνωστοι

Μια πραγματικά αδιανόητη υπόθεση με μια γυναίκα που ανακάλυψε τυχαία ότι την έχουν βιάσει τουλάχιστον 83 άνδρες με ευθύνη και συνενοχή του συζύγου της, έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε εκτενές ρεπορτάζ της, η «Φρανσουάζ» (δεν είναι το πραγματικό της όνομα) που βρίσκεται στην έκτη δεκαετία της ζωής της, συγκλονίστηκε βλέποντας οπτικό υλικό που αποδείκνυε τη σεξουαλική κακοποίησή της, αλλά και το πώς ο ίδιος της ο άνδρας τη νάρκωνε προκειμένου να τη βιάσουν άγνωστα σε αυτή άτομα.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι γαλλικές αρχές, ο Ντομινίκ έριχνε ένα ισχυρό αγχολυτικό, το Lorazepam, στο φαγητό ή το ποτό της γυναίκας του με αποτέλεσμα αυτή να ναρκώνεται για αρκετά μεγάλο διάστημα. Στη συνέχεια καλούσε στο σπίτι του ζευγαριού, στο χωριό Μαζάν στη νότια Γαλλία, άνδρες για να τη βιάσουν και μάλιστα φέρεται να τους προέτρεπε να μην χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό.

Ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς και φυλούσε το υλικό σε ένα στικάκι με το επίμαχο αρχείο να φέρει τον τίτλο «κακοποιήσεις».

Η δράση του ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν πιάστηκε να καταγράφει με στυλό που είχε κρυφή κάμερα, γυναίκες που άλλαζαν ρούχα σε δοκιμαστήρια. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του, βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για τον βιασμό της Φρανσουάζ σε τουλάχιστον 92 περιπτώσεις από 83 διαφορετικούς άνδρες.

Η ίδια η γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι συχνά ξυπνούσε τα βράδια και δεν αισθανόταν καλά το σώμα της, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι αυτό οφειλόταν στην κακοποίηση. Σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας από όλα όσα έγιναν στο κορμί της τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα