Παρίσι: Έξι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση από την έκρηξη – Ένας αγνοούμενος

 Παρίσι: Έξι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση από την έκρηξη – Ένας αγνοούμενος

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν έξι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο σε συνοικία του Παρισιού.«Οι αριθμοί αυτοί μπορεί ακόμη να αλλάξουν» δήλωσε η εισαγγελέας Maylis De Roeck στο Reuters, προσθέτοντας ότι περίπου 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, η οποία έβαλε φωτιά σε κτίρια και προκάλεσε την κατάρρευση της πρόσοψης ενός εξ αυτών.

Από τους δύο ανθρώπους που αρχικά θεωρούνταν αγνοούμενοι, ο ένας εντοπίστηκε σε νοσοκομείο και δέχεται την απαραίτητη φροντίδας, ανέφερε η εισαγγελέας, προσθέτοντας: «Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του άλλου ατόμου».
Προς το παρόν είναι άγνωστο τι προκάλεσε την έκρηξη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε ενώ στο σημείο υπήρχε έντονη μυρωδιά αερίου.

Η Florence Berthout, δήμαρχος της συνοικίας του Παρισιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη, δήλωσε ότι 12 φοιτητές που θα βρίσκονταν κανονικά στις αίθουσες της ακαδημίας, εκείνη τη στιγμή, ευτυχώς, επισκέπτονταν έκθεση με καθηγητή τους. «Σε διαφορετική περίπτωση ο αριθμός των θανάτων θα μπορούσε να ήταν απολύτως τρομακτικός», δήλωσε η Berthout στην τηλεόραση BFM.

Σχετικά Άρθρα