Κολωνός: 4 νέες συλλήψεις για τον βιασμό 12χρονης – Ανάμεσα τους ο 63χρονος παιδόφιλος

 Κολωνός: 4 νέες συλλήψεις για τον βιασμό 12χρονης – Ανάμεσα τους ο 63χρονος παιδόφιλος

Συνελήφθησαν τέσσερις ακόμη άνδρες οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ συνέλαβαν τους άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί και ένταλμα, το μεσημέρι.

Πρόκειται για τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια , έναν 82χρονο Έλληνα και 2 Πακιστανούς 43 και 46 ετών.

Αναγνώρισε τον 63χρονο η 12χρονη

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για σεξουαλική παρενόχληση και αποστολή πορνογραφικού υλικού, με θύματα ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 14 και 15 ετών.

Τον ίδιο άνδρα αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό.

Πριν από 25 χρόνια μία γυναίκα είχε περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως καταγγέλλοντας τον 63χρονο για βιασμό.

Νέα εξέλιξη με τον 63χρονο που παρενοχλούσε ανήλικες στην Ομόνοια: Τον αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος έψαχνε τα υποψήφια θύματα του μέσα από αγγελίες για babysitters.

Έτσι όταν η τότε καταγγέλλουσα πήγε για να εργαστεί, έζησε- όπως είχε περιγράψει- τον απόλυτο εφιάλτη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του για βιασμό.

Παράλληλα φέρεται να είχε παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες ενώ είχε απασχολήσει και για άλλα αδικήματα, όπως αυτό της υπεξαίρεσης.

Η αποκάλυψη για την δράση του, ήρθε μετά το βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πατέρας – γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων- ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών που παρενόχλησε πριν από λίγες ημέρες, ο 63χρονος.

Μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο 63χρονος, ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμών, έκανε γνωστό πως η ανήλικη τον αναγνώρισε ως έναν εκ των κακοποιητών της.

Σχετικά Άρθρα