Σοκ στο Οχάιο: Πατέρας έβαλε στη σειρά τα τρία αγοράκια του και τα εκτέλεσε

 Σοκ στο Οχάιο: Πατέρας έβαλε στη σειρά τα τρία αγοράκια του και τα εκτέλεσε

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Οχάιο από την τριπλή δολοφονία τριών μικρών αγοριών, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τον πατέρα τους. Ο Chad Doerman συνελήφθη λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό του έγκλημα την περασμένη Πέμπτη και κρατείται. Την Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου για να ενημερωθεί για το κατηγορητήριο, ο 32χρονος έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τους εισαγγελείς να περιγράφουν τη φρίκη που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο απόγευμα στο σπίτι του, όταν έβαλε στη σειρά τους τρεις μικρούς γιους του και τους εκτέλεσε.

Ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό χωράφι προτού τον «κυνηγήσει» ο πατέρας του, τον μεταφέρει πίσω στο σπίτι και στη συνέχεια τον πυροβολήσει, είπε ο εισαγγελέας για τον Doerman στο δικαστήριο, που τελικά όρισε την εγγύηση αποφυλάκισης του άνδρα στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη σύλληψή του 32χρονου Chad Doerman, αυτός εμφανίζεται να κάθεται ήρεμος με το όπλο δίπλα του στα σκαλιά του σπιτιού. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν ενώ τα σκυλιά του γαβγίζουν δυνατά. Στο πίσω μέρος ακούγεται μια γυναίκα να κλαίει και να φωνάζει, η οποία είναι μάλλον η μητέρα των – νεκρών πια – αγοριών. 

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα θύματα, ηλικίας 3, 4 και 7 ετών, να βρίσκονται στην αυλή με τραύματα από πυροβολισμούς.

Η 34χρονη μητέρα τους βρισκόταν επίσης έξω από το σπίτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο χέρι. Πυροβολήθηκε προσπαθώντας να αρπάξει το όπλο μακριά, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Σινσινάτι, όπου ενημερώθηκε ότι τα παιδιά της είχαν πεθάνει. 

«Τους σκοτώνει όλους»

«Αυτό είναι μακράν το πιο ανατριχιαστικό, φρικιαστικό έγκλημα που έχω δει», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της κομητείας Clermont Mark Tekulve, σύμφωνα με το WKRC-TV. «Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο που ένιωσαν και βίωσαν αυτά τα μικρά αγόρια καθώς ο πατέρας τους – ο προστάτης τους – τα δολοφονούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο εισαγγελέα, ο Doerman παραδέχτηκε τις πράξεις του, τις οποίες φαίνεται να είχε προσχεδιάσει, αν και τα ακριβή κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι από το μακελειό κατάφερε να γλιτώσει η κόρη του άνδρα, η οποία έτρεξε μακριά φωνάζοντας στους γείτονες ότι «τους σκοτώνει όλους». Λίγη ώρα αργότερα το τοπικό τμήμα δέχθηκε μια κλήση πιθανόν από τη μητέρα των αγοριών, και εστάλη περιπολικό στο σημείο.

Σύμφωνα με την New York Post, η πρώτη κλήση προφανώς προήλθε από τη μητέρα που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί» και η δεύτερη έγινε από διερχόμενο οδηγό που είπε ότι ένα κοριτσάκι έτρεχε στο δρόμο λέγοντας ότι «ο πατέρας σκοτώνει τους πάντες».

Ο 59χρονος πατέρας του παιδοκτόνου δήλωσε  ότι με τη σύζυγό του προσπαθούν να κατανοήσουν πώς ο γιος τους έκανε αυτό το φρικτό έγκλημα, όμως δυστυχώς «δεν έχουν απαντήσεις». «Απλώς του γύρισε το μυαλό» είπε. «Συνέβαινε κάτι στη ζωή του που δεν μπορούσε να χειριστεί πλέον. Δεν μπορώ να του μιλήσω, δεν με αφήνουν να τον δω και έτσι δεν ξέρω τι να σας πω. Πιθανότατα μου έκρυβε πολλά πράγματα», πρόσθεσε ο πατέρας του 32χρονου.

Λίγες μέρες πριν το μακελειό στο σπίτι του ο Chad Doerman είχε αλλάξει τη φωτογραφία του στο Facebook με μία στην οποία πόζαρε με τους γιους του. Συχνές ήταν επίσης και οι αναρτήσεις του τις τελευταίες εβδομάδες με φωτογραφίες των αγοριών που χαμογελούσαν.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Άρθρα