Κως: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος για τη δολοφονία της Αναστάζια – Nέα μαρτυρία από τον συγκάτοικό του: “Έπιναν μπύρες και έφυγαν μαζί”

 Κως: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος για τη δολοφονία της Αναστάζια – Nέα μαρτυρία από τον συγκάτοικό του: “Έπιναν μπύρες και έφυγαν μαζί”

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, στην Κω. Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

«Άκουσα το μηχανάκι»

Στο Live News μίλησε ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κρατείται από τις Αρχές και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω.

«Κάθε μέρα πάω στην αστυνομία και ο,τι ξέρω το έχω πει. Η κοπέλα ήταν εδώ και καθόταν σε αυτή την καρέκλα. Ήρθε εδώ και μου είπε δεν έχω σπίτι και να μείνουν μαζί και τον φιλοξένησα δυο μήνες. Δεν δούλευε ένα μήνα ήταν σπίτι».

Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του και σοκαρίστηκε όταν είδε τον 32χρονο να πίνει μπίρες με την 27χρονη και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και επικράτησε ένταση.

Του είπα «γιατί έφερες αυτό το κορίτσι εδώ» και μου είπε πως είναι φίλοι. «Γύρω στη μια ξύπνησα και είδα πως δεν ήταν εδώ και τον πήρα τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό. Τον πήρα και στις 2 αλλά πάλι ήταν απενεργοποιημένο».

«Έδινε 100 ευρώ στο σπίτι, αν και δεν δούλευε για ένα μήνα» τόνισε και ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει αν έκανε ναρκωτικά ή αν πουλούσε.

«Γύρισα και είδα την κοπέλα σπίτι μας κα έπιναν μπύρες. Κρασί και μπύρες» τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News. Ακόμη τόνισε πως ποτέ ο 32χρονος δεν τους είχε πει πως θα φύγει για την Ιταλία.

«Άκουσα το μηχανάκι που έφυγαν ο συγκάτοικος και η κοπέλα» τόνισε χαρακτηριστικά ο συγκάτοικος.

Σχετικά Άρθρα