Κως: Μαρτυρία σοκ 30χρονης για απόπειρα βιασμού της κοντά στο σημείο που βρέθηκε η Αναστάζια – “Είναι κλίκα”

 Κως: Μαρτυρία σοκ 30χρονης για απόπειρα βιασμού της κοντά στο σημείο που βρέθηκε η Αναστάζια – “Είναι κλίκα”

Nέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που έζησε μια 30χρονη γυναίκα στην Κω όταν όταν άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια. Η 30χρονη φέρεται έτοιμη να καταθέσει στις αρχές για όσα έζησε στα χέρια ενός γεροδεμένου άνδρα ο οποίος λίγο πριν την επιτεθεί είχε το θράσος να της δώσει τον αριθμό του κινητού του.

Η ίδια λέει μιλώντας στο MEGA είπε πως όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, «πάγωσε», καθώς έβαλε τον εαυτό της στη θέση της 27χρονης και τονίζει ότι ο άνδρας που της έριξε ουσίες στην μπίρα της για να τη βιάσει, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Νέες αποκαλύψεις

Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, δε δίστασε να της απαντήσει σε μήνυμα που του έστειλε.

«Παίρνω την αστυνομία της Κω, επίσης δεν μου απαντάνε και στα τρία τηλεφωνά. Έστειλα μήνυμα σε αυτόν και έχει μεγάλο θράσος. Του γράφω ότι είναι και η σειρά σου, δεν ξέρω για ποιον λόγο σε αφήνουν έξω με αυτό που μου έκανες και μου απάντησε.

»Μου απάντησε ‘δε φτάνει’ λέει ‘που σε πήγαμε και στο σπίτι’, που δε με πήγε αυτός, αυτός έφυγε. Δε μου είπε καν τι είναι αυτά που λες, είσαι τρελή κοπέλα μου».

Οργισμένη για όσα συνέβησαν, περιγράφει την παρέα των ατόμων που μένει σε αποθήκη στο Ζηπάρι της Κω.

«Εγώ τρώω τα σίδερα εδώ και δύο μέρες γιατί είναι έξω αυτός και θα το ξανακάνει, γιατί είναι κλίκα και είμαι σίγουρη αυτή είναι παρέα τέσσερα άτομα μαζί, όπως μου είπε σε μία αποθήκη στο Ζηπάρι. Ο ένας είχε ποδήλατο, ο άλλος μηχανάκι και ο άλλος έχει το σαράβαλο που μου έδειχνε. Καθυστερεί τόσο πολύ η αστυνομία, μπορώ να της δώσω τόσα στοιχεία».

«Το έκανε και σε άλλες»

Η 30χρoνη δίνει στη δημοσιότητα την περιγραφή του άντρα που, όπως ισχυρίζεται, της έριξε ουσίες στην μπίρα της για να τη βιάσει.

Την πλησίασε με φιλικές διαθέσεις και της παρουσιάστηκε ως υπάλληλος της παραλίας.

«Περίπου τον θυμάμαι γιατί ήταν σκοτεινά. Είναι ψηλότερος από μένα, εγώ είμαι 1.72, ήτανε γύρω στο 1.80, ήταν γεροδεμένος, δηλαδή είχε τριπλάσια κιλά από μένα, στρογγυλό πρόσωπο, κοντά σγουρά μαύρα μαλλιά και μάτια, δεν ξέρω αν είχε πάρει κάτι άλλα τα μάτια του γυάλιζαν πάρα πολύ».

Εξοργισμένη, θυμωμένη, η 30χρονη δηλώνει σίγουρη πως δεν είναι η μοναδική γυναίκα που έζησε τον τρόμο στα χέρια του συγκεκριμένου άντρα, πως δεν έριξε μόνο σε αυτήν ουσίες, άπλα αυτή κατάφερε να γλιτώσει και να ζήσει.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση και για την κοπέλα και για τις άλλες κοπέλες γιατί είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες, είμαι σίγουρη ότι το έκανε και σε άλλες κοπέλες, είμαι σίγουρη, το έχουνε σύστημα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα που ρίχνουν και η αστυνομία δεν απαντάει».

Η 30χρονη ελπίζει να συλληφθεί σύντομα ο άντρας που της επιτέθηκε ώστε να μην προλάβει να κάνει κακό σε άλλη γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα