Αναστάζια: Η μαρτυρία της εθελόντριας που βρήκε την σορό της – Πώς την εντόπισε

 Αναστάζια: Η μαρτυρία της εθελόντριας που βρήκε την σορό της – Πώς την εντόπισε

Δεμένη χειροπόδαρα και μέσα σε δυο μαύρες σακούλες, βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια κάτω από ένα δέντρο κοντά στο Τιγκάκι στην Κω. Η περιγραφή της εθελόντριας της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που εντόπισε πρώτη τη σορό της 27χρονης, συγκλονίζει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το σημείο είχε ερευνηθεί και τις προηγούμενες μέρες από τις ομάδες έρευνας και διάσωσης, αλλά δεν είχαν εντοπίσει την κοπέλα. Η παρατηρητικότητα της Άννας, όμως έδωσε τραγικό τέλος στο θρίλερ.

«Mε δύο κινήσεις σήκωσα όσο πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα. Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι κανένα πλάσμα πάνω στον πλανήτη δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Τα συναισθήματα ποικίλουν σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η δουλειά μας ξέρετε, όπως ένα ανθρωποκτονιών που ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε η εθελόντρια, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως λέει, άρχισε να σκάβει το χώμα με ένα κοντάρι και έτσι κατάφερε τελικά να βρει τη σορό της 27χρονης.

«Ήταν μια μυρωδιά, η οποία η μυρωδιά γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ήταν εκεί που η αδρεναλίνη ήταν στο κατακόρυφο. Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται εκεί και ήμουν στο σημείο που έπρεπε να αναζητήσω βοήθεια» περιγράφει και συγκλονίζει.

Αμέσως ζήτησε βοήθεια από μια άλλη εθελόντρια και είδαν τις σακούλες που κάλυπταν το σώμα της Αναστάζια.

Το σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία και ερευνήθηκε από κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Δίπλα στην Αναστάζια βρέθηκε σκισμένο το μπλουζάκι της και η τσάντα της, από την οποία ο δολοφόνος της είχε αφαιρέσει τα χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Σχετικά Άρθρα