ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο: Αν ο Σκυλακάκης είπε ψέματα ας τον αποσύρετε από τα ψηφοδέλτια

 ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο: Αν ο Σκυλακάκης είπε ψέματα ας τον αποσύρετε από τα ψηφοδέλτια

Καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας, παραδέχθηκε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, σχολιάζει δηκτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απαντώντας στον Άκη Σκέρτσο. «Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της» τονίζει με νόημα η αξιωματική αντιπολίτευση. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη, καθώς ο Άκης Σκέρτσος νωρίτερα ισχυρίστηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι «αδιάβαστος και ανεπίδεκτος μαθήσεως» και κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης και ψέματα που παραπέμπουν σε κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη.

Από την Κουμουνδούρου, επισημαίνουν εξάλλου, πως «ο κ. Σκυλακάκης σήμερα είπε ρητά ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχουν προεκλογικές εξαγγελίες του προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Σκέρτσος αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα οφείλει να απαντήσει στον κ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της» υπογραμμίζει με νόημα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί απλά είπε την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα» σχολιάζει αιχμηρά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθεί η δήλωση του Άκη Σκέρτσου:

«Παρακαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μας υπενθυμίζει τόσο συχνά πόσο αδιάβαστος αλλά και πόσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι.

Καταλαβαίνουμε πόσο τους έχει ενοχλήσει η προεκλογική αποκάλυψη της νέας επιχείρησης οικονομικής εξαπάτησης των πολιτών με το ακοστολόγητο πρόγραμμα των 83 δις ευρώ, όμως πάει πολύ να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης στο δικό μας πρόγραμμα.

Για ευκολία, τους παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας της 3ης Ιουνίου όπου όλα τα ζητήματα που θέτουν έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς.

Εκεί αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές ανά σελίδα όλα τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και βεβαίως είναι ενταγμένα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστος στο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026 που έχει υποβληθεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Παρακαλούμε θερμά αυτή τη φορά να διαβάσουν την ανακοίνωση που επισυνάπτουμε».

Σχετικά Άρθρα