Κως: Ανακάλεσε ο 32χρονος την “συνεύρεση” με την Αναστάζια – Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα

 Κως: Ανακάλεσε ο 32χρονος την “συνεύρεση” με την Αναστάζια – Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έρχονται στο φως. καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open, η σορός της 27χρονης βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα, ενώ ήταν σε δύο σακούλες.

Οι Αρχές επικεντρώνονται, πλέον, στα νέα τους ευρήματα ενώ αναμένουν και τις απαντήσεις από τα εγκληατμολογικά εργαστήρια, για να βρουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους.

Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που εντοπίστηκε νεκρή από την εθελόντρια, βρέθηκε πεταμένη και η ασημί τσάντα της νέας γυναίκας. Μέσα, μάλιστα, δεν βρέθηκαν ούτε το κινητό της (σ.σ. βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά) αλλά ούτε χρήματα.

Ο βασικός ύποπτος, που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, είναι ο 32χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, καθώς ήταν το τελευταίο άτομο που καταγράφηκε μαζί με την κοπέλα.

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη (21/6).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star, ο ύποπτος, που κατηγορείται για αρπαγή και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο για αντίσταση και όχι για ανθρωποκτονία, δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ φέρεται να έχει ανακαλέσει ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα. Είπε, μάλιστα, ότι η 27χρονη πήγε στο σπίτι του, για να την προμηθεύσει με κάνναβη.

Σχετικά Άρθρα