Αποχώρηση έκπληξη από το “Καλύτερα δε Γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού

 Αποχώρηση έκπληξη από το “Καλύτερα δε Γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού

Πρόκειται για μια αιφνιδιαστική απόφαση που ανατρέπει μέρος της ροής της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» Μετά από την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού και τη μεταγραφή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, τη θέση του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε πάρει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει τότε από τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2021, για να βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.
Η αποχώρηση όμως της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων δημιουργεί ένα κενό που έχει καλυφθεί, αλλά μόνο προσωρινά όπως όλα δείχνουν.

Έτσι ο Δημήτρης Πανόπουλος δέχτηκε εκ νέου πρόταση για να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου. Αυτή τη φορά η θέση που του προτάθηκε ήταν καθαρά για το ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Real. Αφορά ενημερωτική εκπομπή. Ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και στα σύντομα δελτία ειδήσεων, ανάμεσα στο υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, όπως είναι και το δελτίο στη νοηματική γλώσσα.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος παραμένει στο «Καλύτερα δε γίνεται» μέχρι η εκπομπή να ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι, δηλαδή μέχρι τις 9 Ιουλίου. Έχει δηλώσει πως είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά βρισκόταν ακόμη σε συζητήσεις. Ωστόσο είπε πως θα επέστρεφε στην ενημέρωση, καθώς ποτέ δεν αποκλείει τίποτε.

Σχετικά Άρθρα