Αναστάζια: Τα “περίεργα” SMS που έστειλε στον σύντροφο της – “Νιώθω άβολα…”

 Αναστάζια: Τα “περίεργα” SMS που έστειλε στον σύντροφο της  – “Νιώθω άβολα…”

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω όπου και εργαζόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα στοιχεία κλίνουν προς έναν 32χρονο από το Μπαγκλαντές ο όποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την κοπέλα, ενώ, όπως παραδέχτηκε, είχε και σεξουαλική συνεύρεση μαζί της.

Τα “περίεργα” μηνύματα στον σύντροφό της

Στο στόχαστρο των Αρχών μπήκε από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της κοπέλας και τα SMS που φαίνεται να αντάλλαξαν το μοιραίο βράδυ.

Μετά την χθεσινή του εξέταση ωστόσο, από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ο 28χρονος έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς κανέναν περιορισμό, καθώς φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της συντρόφου, αφού αφενός το βράδυ της Δευτέρας εργάζονταν στο ξενοδοχείο, αφετέρου το στίγμα από το κινητό του εντοπίστηκε πολύ μακριά από το σημείο της δολοφονίας της 27χρονης.

Σε ένα από το SMS που έστειλε η άτυχη νεαρή στον σύντροφό της, φέρεται να του λέει να τη συναντήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να την παραλάβει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο τους.

Την ίδια ώρα, το wiadomosci.radiozet.pl αναρωτιέται αν το sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της είναι το κλειδί της λύσης του μυστηρίου. Πρόκειται για το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε η 27χρονη στον σύντροφό της, ενώ ήδη βρισκόταν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φέρεται να του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα».

Σε άλλο SMS όμως, μεταγενέστερο από το πρώτο, η 27χρονη φέρεται να γράφει στον σύντροφό της πως τελικά όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αυτό το μήνυμα εξετάζεται για την γνησιότητα του όσο και για τον συντάκτη του από τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως η δολοφονία της έγινε μετά από την αποστολή του.

Σχετικά Άρθρα