Πρόκληση Τσελίκ: “Η Ελλάδα σκοτώνει πρόσφυγες – Μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο”

 Πρόκληση Τσελίκ: “Η Ελλάδα σκοτώνει πρόσφυγες – Μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο”

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, λέγοντας μάλιστα πως η Ελλάδα «μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο προσφύγων» και πως «σκοτώνει πρόσφυγες». Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο και η τουρκική πλευρά φέρει και πάλι στο προσκήνιο το μεταναστευτικό κατηγορώντας την Ελλάδα πως στέλνει πρόσφυγες στα ιταλικά και τα τουρκικά ύδατα και ότι σκοτώνει ανθρώπους, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Οι Έλληνες προσπαθούσαν να σπρώξουν τους πρόσφυγες στα ιταλικά ή στα τουρκικά ύδατα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του AKP, αναφερόμενος στο πλοίο με τους μετανάστες. «Πρέπει να διερευνηθεί το θέμα διεθνώς» συμπλήρωσε.

«Οι Έλληνες κάποιες φορές με στολές και κάποιες φορές δίχως στολές τρυπάνε τα φουσκωτά. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Σκοτώνουν τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο κ. Τσελίκ τονίζοντας ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα «μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο προσφύγων».

Επιπλέον, ο Ομέρ Τσελίκ προχώρησε σε κατηγορίες και προς τις ΗΠΑ και Ε.Ε δηλώνοντας: «ότι κάνουν κοινές ασκήσεις με τους Ελληνοκύπριους τους δίνουν κάποιες ένοπλες ικανότητες πρέπει να το σταματήσουν αυτό».

Σχετικά Άρθρα