Hellenic Train: Προειδοποίηση για απάτη μέσω ψεύτικου λογαριασμού 

 Hellenic Train: Προειδοποίηση για απάτη μέσω ψεύτικου λογαριασμού 

Για απάτη με ψεύτικο λογαριασμό της εταιρίας μέσω του οποίου διακινείται παραπλανητικός διαγωνισμός για την απόκτηση δωρεάν κάρτας μεταφοράς για ένα χρόνο με 2 ευρώ, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Hellenic Train. Όπως επισημαίνει η εταιρία, ο λογαριασμός κάνει παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ενώ διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Αποκτήστε δωρεάν κάρτα μεταφοράς για ένα χρόνο Hellenic Train μόνο με 2€».

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρία Hellenic Train S.A, διευκρινίζει η ανακοίνωση, η οποία καλεί τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μην ακολουθήσουν οποιοδήποτε σύνδεσμο (LINK) ή να προβούν σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν (χορήγηση στοιχείων) ή να μοιραστούν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο “Αποκτήστε δωρεάν κάρτα μεταφοράς για ένα χρόνο Hellenic Train μόνο με 2€”.

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Hellenic Train S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο (LINK) ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν (χορήγηση στοιχείων) ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας αναφορικά με τα νέα, τις ενημερώσεις και τις δράσεις της Hellenic Train S.A. παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε αποκλειστικά τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.hellenitrain.gr και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/HellenicTrainGr ,  στο twitter το https://twitter.com/HellenicTrain στο instagram το https://www.instagram.com/hellenic_train/ και στο telegram το https://www.hellenictrain.gr/hellenic-train-sto-telegram».  

Σχετικά Άρθρα