Αθώος ο 63χρονος παιδόφιλος για την υπόθεση ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν σπίτι του

 Αθώος ο 63χρονος παιδόφιλος για την υπόθεση ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν σπίτι του

Στα Δικαστήρια της Κορίνθου προς απολογία, κλήθηκε, ο 63χρονος για την υπόθεση του Κιάτου, όταν, μετά από έρευνα αστυνομικών την περασμένη εβδομάδα σε σπίτι που διατηρεί ο ίδιος στο Άνω Διμηνιό Κιάτου, βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Ο 63χρονος αθωώθηκε, καθώς, ο συνήγορος του κ. Βασίλης Νουλέζας, προσκόμισε στο Δικαστήριο την ιατρική συνταγή, όπου, απεδείχθη πως κατείχε νομίμως τα συγκεκριμένα χάπια, τα οποία χορηγούνταν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του korinthostv.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, κ. Νουλέζας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον 63χρονο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, τονίζοντας, ότι ο εντολέας του δεν έχει συνομιλήσει ποτέ με την 12χρονη και δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί προ ημερών στην Ομόνοια για προσπάθεια αποπλάνησης ανήλικης μέσω μηνυμάτων στο κινητό της τηλέφωνο ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγες ημέρες έγινε έλεγχος στην πατρική του οικία σε χωριό κοντά στο Κιάτο όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικά χάπια και συνελήφθη εκ νέου.

Σχετικά Άρθρα