Partygate: Νέο βίντεο της Mirror δείχνει τους Τόρις να χλευάζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας

 Partygate: Νέο βίντεο της Mirror δείχνει τους Τόρις να χλευάζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Οι Τόρις απειλούνται με νέο γύρο αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Partygate, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τα στελέχη τους να χορεύουν και να χλευάζουν τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί κατά τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού. Στο βίντεο που δημοσιεύει η Mirror και αποτελεί το πρώτο που βγαίνει στη δημοσιότητα από το σκάνδαλο Partygate, φαίνονται τα στελέχη των Τόρις να έχουν μαζευτεί στα γραφεία του κόμματος για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι και να κάνουν πλάκα για το πώς κατάφεραν να το κανονίσουν εν μέσω περιοριστικών μέτρων.

Τουλάχιστον 24 άτομα ήταν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι των Τόρις, σύμφωνα με τη Mirror, εκ των οποίων και δύο στενοί συνεργάτες του Μπόρις Τζόνσον, του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου Partygate και η έρευνα που έγινε τον «κατακεραυνώνει» για την εμπλοκή του σε αυτό.

Τα εν λόγω άτομα ερευνήθηκαν στο παρελθόν από την αστυνομία όταν είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία και εγκωμιάστηκαν από τον Μπόρις Τζόνσον νωρίτερα μέσα στο μήνα μέσα από την επιστολή της παραίτησής του.

Τι και αν ο Μπόρις Τζόνσον κατήγγειλε «πολιτική δολοφονία»; Οι Τόρις πιθανότατα θα βρεθούν στο επίκεντρο νέας έρευνας, αφού είναι σίγουρο ότι το παρακάτω βίντεο θα εξοργίσει ξανά τον βρετανικό λαό, ιδιαίτερα τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, δύο χορευτές πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και ακούγονται να λένε ειρωνικά: «Παρακαλώ, κρατάτε αποστάσεις». Το πάρτι συνέβη στις 14 Δεκεμβρίου του 2020, όταν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είχαν επιβάλλει αυστηρότατα περιοριστικά μέτρα στους πολίτες για να μην περάσουν μαζί τις γιορτινές ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος των Τόρις, Μάικλ Γκόουβ, ζήτησε συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όσα συμβαίνουν είναι εκτός ελέγχου». Ωστόσο, δεν σχολίασε αν συμφωνεί με πιθανή νέα έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα