Συνελήφθη 32χρονος για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω

 Συνελήφθη 32χρονος για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος άνδρας, που είχε προσαχθεί με 4 ακόμα άτομα, νωρίτερα στην Κω συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του στις αρχές νωρίτερα είχε πει πως είχε βρεθεί σεξουαλικά με την 27χρονη και κατά τα λεγόμενά του στην συνέχεια την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Για την 27χρονη έχει εκδοθεί ήδη από χθες missing alert.

Τι δήλωσε η μητέρα η 27χρονης Πολωνής

Στιγμές αγωνίας ζει η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια – Πατρίτσια, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα στη Κω. Μάλιστα, η ίδια με δηλώσεις της στην πολωνική ιστοσελίδα «tuwroclaw», δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς μιλάει ανοιχτά για απαγωγή! «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί», είπε χαρακτηριστικά, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω.

Η Αναστάζια έφτασε στην Ελλάδα πριν ένα μήνα για να εργαστεί για σεζόν στην Κω. Τελευταία φορά εθεάθη εκεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είχε τακτική τηλεφωνική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με την μητέρα της.

Σχετικά Άρθρα