Σοβαρό τροχαίο για τον Μπαλάσκα – “Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα”

 Σοβαρό τροχαίο για τον Μπαλάσκα – “Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα”

Σοβαρό τροχαίο με ένα ΙΧ είχε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής και πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του. Μίλησε μάλιστα στον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου, όπου περιέγραψε την στιγμή της σύγκρουσης.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιέγραψε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τραύματά του.

«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε».

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σ. Μπαλάσκας ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, ενώ ανέφερε πως χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο 2,5 ωρών. Όπως είπε, το χέρι του θα παραμείνει δεμένο για τρεις μήνες.

Χθες, μετά την διακομιδή του στο ΚΑΤ, έκανε και ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας:

«Όλα ΚΑΤ ευχήν»…